"Cetatenii de rand, au un loc de munca, iar oamenii bogati au retea" Robert Kiyosaki

marți, 28 februarie 2012

Despre ANTIOXIDANTI si cafea

Antioxidantii sunt substantele care apara organismul de efectele daunatoare ale unor molecule denumite "radicali liberi", care se acumuleaza in organism si sunt daunatori. Eliminarea toxinelor din organism se face prin transpiratie, urina,fecale. Cu cat eceste mecanisme de eliminare sunt mai incete, viciate, cu atat se acumuleaza mai multe toxine in organism! Specialistii considera ca radicalii liberi sunt cei care cauzeaza boli arteriale (ateroscleroza), cancer,boala Alzheimer si altele.

Expunerea la radicali liberi:
- prin acumularea de produse formate prin procese normale ale organismului (ca de exemplu arderea glucidelor pentru producerea de energie sau eliberarea enzimelor digestive)
- in cazul metabolizarii anumitor medicamente
- prin poluanti.
- chiar si respiratia (oxigenul intretine arderile din organism)
Vedem deci ca radicalii liberi sunt cei care ne imbatranesc !

Antioxidantii includ vitamine (vitamina A si E), minerale (seleniu, germaniu, etc) si flavine, care se gasesc in plante. Cele mai importante surse de antioxidanti sunt fructele si vegetalele. Flavinele se gasesc in fructe, vin rosu (semintele de struguri) si unele tipuri de ceai.

Chinezii si japonezii au descoperit inca din antichitate efectele miraculoase ale unor ciuperci cum ar fi Ganoderma (Reishi si Ling Zhi). Ganoderma este denumită şi „Regele plantelor”, „Elixirul tinereţii”, „Regina nemuririi” sau „Planta lui Dumnezeu”. Contine peste 200 de elemente active, benefice sanatatii. Are un continut mai redus de apa decat alte ciuperci. Este bogata in polizaharide, germaniu organic, adenozine si triterpenoide. Astfel, ganoderma intareste sistemul imunitar, echilibreaza nivelul glucidelor din organism si reduce colesterolul. Esenta ganodermica trateaza bolile de piele si ajuta la regenerarea si intinerirea tenului.


De ce combinatia dintre cafea si Ganoderma ?
Pentru ca si cafeaua contine antioxidanti si efectul astfel se cumuleaza !
In plus consumul de cafea a devenit un obicei, astfel ca, consumand in fiecare dimineata o cafea cu Ganoderma, ne marim imunitatea, nefacand altceva decat, ceea ce faceam si ieri: ne luam cafeluta de dimineata !


CAFEA CU GANODERMA:
Consuma o cafea sanatoasa si castiga bani:
http://victorcretu.organogold.com/r/NL/
Toate detaliile aici:
http://OrGanoGold-MyHealthyCoffee.weebly.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Get immediate access to a $37-valued exclusive report on how you can use PLR products