"Cetatenii de rand, au un loc de munca, iar oamenii bogati au retea" Robert Kiyosaki

vineri, 3 februarie 2012

Cafea sanatoasa de la OrGanoGold !

Va vom prezenta, o companie, OrGanoGold. produsele ei si afacerea pe care o puteti incepe si desfasura comod, in familie, cu prietenii si cunostiintele Dumneavoastra si mai apoi cu deschidere masiva pe internet ...
http://tinyurl.com/7qrb3s6
Castigurile Dumneavoastra ?
Mai intai sanatate personala,consumand produsele, apoi un castig social (va veti face noi prieteni) si nu in ultimul rand un castig nu de neglijat: un venit constant si o afacere ce se poate lasa mostenire in familie!
Despre ce este vorba?
Pe piaţa de capital, cafeaua reprezintă o industrie de 90 de miliarde de dolari, fiind semnificativ faptul că doar în America de Nord mai mult de 85% din populaţia adultă consumă 3-5 căni de cafea pe zi. Un număr foarte mare de oameni este expus riscurilor în materie de sănătate corelate consumului de cafea.
Acum aceasta cafea, oferita de firma OrGanoGold,o cafea deosebita, este disponibilă si în Romania. Compania OrGanoGold, cu o vechime de 3 ani îşi desfăşoară activitatea în 15 de ţări, prin birouri proprii dar si inca in multe tari, care inca nu au birouri proprii, in sistem MLM.
Produsele pe bază de cafea ale acestei companii au un conţinut redus de cofeină de circa 7 sau 8 mg per ceaşcă dar oferă aceeaşi dinamizare energetică fără riscuri la adresa sănătăţii. Aceasta cafea,nu scade pH-ul organismului! Cafeaua obisnuita vireaza pH-ul spre acidifiere. In plus cafeaua oferita, contine si o ciuperca care mareste imunitatea, Ganoderma Lucidum !
Compania OrGanoGold,
este structurată pentru a putea răspunde cerinţelor unei societăţi moderne, dinamice şi care caută produse naturale şi de întărire a sănătăţii. Firma oferă consumatorilor opţiunea unor produse lipsite de chimicale pentru o stare optimă de sănătate şi longevitate, pentru toate vârstele, acordând o atenţie specială generaţiei prolifice (aşa numita “Baby Boomers”).
Firma este fondata in 2008 de catre Bernardo Chua, un veteran in industria de network marketing. Domnul Chua, lucreaza alaturi de Shane Morand, co-fondator, care coordoneaza departamentul de vanzari. In echipa de conducere se afla si Dr.Irma Prado, consultant medical si Dr. Li Xiaoyu care se ocupa de ingredientele organice ale cafelei.



CAFEA CU GANODERMA:
Consuma o cafea sanatoasa si castiga bani:
http://victorcretu.organogold.com/r/NL/
Toate detaliile aici:
http://OrGanoGold-MyHealthyCoffee.weebly.com/

Un comentariu:

  1. Poate, cel mai hotarator argument, pentru a consuma o cafea sanatoasa: lupta impotriva instalaii bolii Alzheimer! Prin consumarea unei cesti de cafea sanatoasa, zilnic, evitati instalarea acestei teribile maladii! Studiile recente au aratat ca un rol deosebit in prevenirea dar si stoparea evolutiei bolii l-ar putea avea cafeaua si tratamentele cu vitaminele din complexul B !


    Boala Alzheimer este favorizata de:
    -Vârsta înaintată este factorul de risc cel mai important, dar nu există nicio dovadă că boala Alzheimer ar fi cauzată de procesul biologic de îmbătrânire.- Factori nocivi pentru aparatul cardio-vascular: diabetul, hipertensiunea arterială, nivel crescut de colesterol, fumatul (presupunerea că nicotina ar fi protectivă împotriva bolii Alzheimer s-a dovedit nefondată)[Nicotina este una din cauzele aparitiei bolii].- Nivel crescut de homocisteină în sânge, asociat cu un nivel scăzut de vitamină B12 și acid folic.- Expunerea la metale ușoare (de ex. deodoranți cu aluminiu), presupunere care nu este unanim acceptată. Aluminiul, cu efecte neurotoxice, se găsește adesea în cantități mari în creierele bolnavilor decedați cu demență Alzheimer, dar nu se poate dovedi o relație cauzală.- Traumatisme cranio-cerebrale repetate grave.- Unele bacterii (Chlamidii) și unele virusuri (slow-virus) ar favoriza formarea de plăci senile.

    Dar intrebarea mea este: de ce sa nu si castigi bani, consumand cafea?
    Informeaza-te:
    http://tinyurl.com/7qrb3s6
    Video Conferinta ora 20:00 In zilele de LUNI si MIERCURI
    Puteti ajunge la acest eveniment folosind link-ul urmator:
    http://tinyurl.com/75pv79o

    RăspundețiȘtergere

Get immediate access to a $37-valued exclusive report on how you can use PLR products